21.11.18 538

11111111

 

18.10.1

Ми вже не раз казали про важливість міжнародної співпраці у галузі ІТ і - ми продовжуємо розширювати свої міжнародні зв’язки. І от цього разі ми великою групою від кластеру та дружніх нам спільнот Києва поїхали знайомитись з Краковом.

 

Краків - дуже красиве місто з давньою історією. Це перша столиця Польщі, і в місцевому замку поховані майже всі польські королі. А ще у Кракові бурхливо розвивається ІТ.

 

Під час поїздки ми зустрілись з директором департаменту, що відповідає за розвиток підприємництва в Кракові, та обговорили актуальні питання співпраці.

 

У Польщі є гарний доступ до Європейського фінансування, тому ми вважаємо, що у співпраці є великий потенціал, і не у форматі сумнозвісних поточних програм для стартапів, а натомість - запуску спільних освітніх проектів у області штучного інтелекту, наприклад, та інших. Так, щоб обидві екосистеми отримували переваги від такого співробітництва.

 

Варто зазначити, що для членів Kyiv IT Cluster ця поїздка була повністю безкоштовною. Такі можливості - це ще одна перевага членства у Кластері, і ми дуже раді, що багато учасників Kyiv IT Cluster мали змогу взяти участь у цій подорожі.

 

Нам також було приємно втретє зустрітись з лідером місцевої ІТ-спільноти omgkrk Paul Kulon, який вже став нашим близьким другом.

 

Дякуємо за гостинність, Краків! І сподіваємося, що ці поіздки принесуть у результаті спільні проекти та ще більше можливостей для обох міст.

 

Останні коментарі

Контакти

Місто Київ, Україна

Харківське шосе 19 
6 поверх

Телефон:

(044) 338 88 58

 

Електронна пошта:

Моментальні оновлення

із життя Кластеру на вашу пошту

GEOGRAPHY