22.05.18 696

15-17 травня 2018 року Міністерство освіти і науки провело Всеукраїнський фестиваль інновацій.

 

Головна мета Фестивалю – популяризувати розробки вітчизняних вчених та інноваторів, а також залучити інвесторів до фінансування впровадження новітніх розробок.

 

У рамках Фестивалю відбувся конкурс стартапів, спрямованих на досягнення соціального та економічного ефекту, презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів, Всеукраїнська конференція «Проблеми нормативно-правового забезпечення інноваційної діяльності та шляхи їх вирішення» та «Законодавство України у сфері інтелектуальної власності та його правозастосування: національні, європейські та міжнародні виміри».

 

На Фестивалі працювали demo-майданчики, де можна було ознайомитися як із прототипами проектів, так і з розробками, що вже довели свою успішність.

 

Учасники мали змогу долучитися до командоутворюючих активностей та інших інтерактивних можливостей networking. Команда Kyiv IT Cluster брала активну участь в журі Фестивалю.

 

Переможці отримали цінні призи від спонсорів, менторську допомогу в розвитку та становленні їх проектів.

Новина від МОН: https://mon.gov.ua/ua/news/rozumnij-budinok-ekologichno-bezpechnij-odnorazovij-posud-ta-dopovnena-realnist-u-mon-obrali-najkrashi-startapi

Останні коментарі

Контакти

Місто Київ, Україна

Харківське шосе 19 
6 поверх

Телефон:

(044) 338 88 58

 

Електронна пошта:

Моментальні оновлення

із життя Кластеру на вашу пошту

GEOGRAPHY